Als met je billen bloot gaan gelijk staat aan uit je comfort zone treden dan loop ik met mijn billen gespreid en buk ik nog net niet voor over..

Ik heb net een situatie ingediend bij CommonEasy.

Voor degene die het niet kennen: CommonEasy is een community van ondernemers die elkaar helpen wanneer het even niet mogelijk is om zelf voor een inkomen te zorgen.

Mijn gevoelens botsen tegen elkaar op als een zoute en zoete zee.

Aan de ene kant voel ik me zwak. Ik heb hierbij aangegeven dat het me niet gaat lukken om de aankomende maanden zelf voor een inkomen te zorgen.

Aan de andere kant voel ik me sterk. Ik heb net de kracht van een netwerk geactiveerd om te zorgen dat ik zo snel mogelijk weer helemaal voor mezelf kan zorgen.

Eerder heb ik getwijfeld over het indienen van een situatie.

Ik twijfelde omdat er nog momenten zijn waarin ik vol enthousiasme en ambitie over de dijken ren.

Momenten van dankbaarheid en momenten waar ik van kan genieten.

Maar ik moet eerlijk zijn.

Ik kan niet langer doen alsof ik het gewicht op mijn schouders met gemak draag.

Ik kan niet langer doen alsof ik niet gek wordt van hoe lang ik nu als proefkonijn door de bijwerkingen van mijn medicatie heen ga.

Ik twijfelde over het indienen van een situatie omdat ik vond dat ik na het indienen van een situatie niet meer mocht blijven proberen.

Ik twijfelde omdat ik een beeld voor me zag waarin ik na het indienen van een situatie thuis moest blijven, weg van wat dan ook.

Maar ik zag het verkeerd.

Na het indienen van een situatie heb ik misschien wel een nog betere motivator om aan mezelf te werken.

Om ervoor te zorgen dat ik vind wat ik nodig heb om weer gezond te worden en uiteindelijk zelf voor mijn inkomen te zorgen.

Het is mijn missie om mensen te helpen met mijn website, het boek en de podcast.

Misschien moet ik wel eerst geholpen worden, voor ik kan helpen.