Het heeft een tijdje geduurd maar er zijn weer nieuwe afleveringen van de podcast Depressief en Gelukkig online in Apple Podcasts* en Spotify.

De eerste twee afleveringen, afleveringen #16 Beter Slapen en #17 Doorbreek het Taboe had ik al eerder opgenomen maar nog niet eerder gepubliceerd.

In aflevering #16 Beter Slapen vertel ik je hoe belangrijk een goede nachtrust is en hoe ik zelf voor betere nachtrust heb gezorgd.

Aflevering #17 Doorbreek het Taboe gaat over het taboe dat heerst over depressie en andere mentale gezondheidsproblemen. Ik probeer je duidelijk te maken hoe belangrijk het is dat we dit taboe doorbreken om op die manier meer kennis met elkaar te delen en elkaar beter te kunnen helpen.

De statusupdate van Aflevering #18 Statusupdate is dus enorm recent (van vandaag dinsdag 19 november 2019). Ik vertel je hoe het op dit moment gaat en geef een korte terugblik op hetgeen dat er in de afgelopen tijd gebeurt is.

Aflevering #19 De Kracht van Gedachten gaat verder over het onderwerp waar het gelijknamige artikel De Kracht van Gedachten eerder over begonnen is.

In aflevering #20 Antidepressiva heb ik het met je over de medicijnen tegen depressie, antidepressiva. Ik vertel je mijn ervaringen met medicatie tot nu toe.

Ik hoop dat je deze nieuwe aflevering zal beluisteren, dat je herkenning kunt vinden en vooral een stuk rust en hulp.

Wil je me helpen door een recensie te schrijven?

Je zou mij er enorm mee helpen door een recensie achter te laten via Apple Podcasts:

  1. Je gaat naar https://podcasts.apple.com/nl/podcast/depressief-en-gelukkig/id1239055977
  2. Kiest voor Listen on ApplePodcasts
  3. Scroll naar beneden naar Beoordelingen en recensies
  4. Klik op Schrijf een recensie

Vervolgens voer je een titel in, kies je het aantal sterren dat je wil geven en schrijf in een korte recensie wat je van Depressief en Gelukkig vind.

Daarna klik je op Bewaar.

Het kan goed zijn dat je ergens in dit proces in moet loggen met je AppleID.

Het delen van de podcast op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, per e-mail, WhatsApp of welk medium dan ook, zou natuurlijk ook super zijn.

Bedankt voor je tijd en moeite!

*Op het moment van schrijven staan de 5 nieuwe podcasts nog niet in Apple Podcasts, ik verwacht dat deze afleveringen binnen enkele uren zullen verschijnen.